Termeni și condiții


INTRODUCERE

Accesarea acestui site denumit în continuare „Artmarket-gallery”, pentru informare, vizitare sau cumpărături, sau pentru a posta spre vânzare lucrări de artă, presupune aceptarea termenilor și condițiilor stipulate în continuare. Proprietarul artmarket-gallery.com are dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară notificare.

ARTMARKET-GALLERY

Conținutul acestei galerii online (text, fotografii, elemente grafice, simboluri, programe, logo-ul și sloganul galeriei) este apărat de legea dreptului de autor. Folosirea fară drept a oricărui element se pedepsește conform legii.

DEFINIREA SERVICIULUI OFERIT

Această galerie este doar o interfață grafică ce prezintă utilizatorilor de internet informația pusă la dispoziție de un artist furnizor de lucrări de artă și oferă în același timp posibilitatea cumpărării produselor prin mai multe mijloace. După plasarea unei comenzi pe acest site, cumpărătorul intră direct in legatură cu artistul. Cu alte cuvinte, comanda este plasată direct către artist, nu către galerie. Artistul va prelua comanda dumneavoastră și veti fi contactat cât de curand posibil pentru a stabili detaliile privind plata și transportul lucrarii de artă. Modalitatea preferată de intrare în posesia lucrării de artă este livrarea prin Curier Rapid cu Plata la Livrare.

OBLIGAȚIILE GALERIEI

Artmarket-gallery este obligat să ofere un mediu bun de desfășurare a comunicării între producători și cumpărători, respectiv artiști și clienți. Stabilirea detaliilor tranzacției se va face între cele două părți, respectiv între utilizatorii portalului de artă și clienții care vor să cumpere. Eventualele neplăceri din timpul cumpărării operelor de artă și a transportului lor li se vor adresa direct artiștilor sau clienților acestora care au responsabilitatea să completeze corect informațiile cerute în formular.

OBLIGAȚIILE ARTISTILOR EXPOZANȚI

Prin postarea imaginilor în galeria personală fiecare artist își asuma și declară pe propia răspundere că deține drepturi de autor pentru acestea. Lucrările de artă postate trebuie să existe fizic. Clienții nu comandă execuția unei lucrări, ci comandă lucrarea de artă care este în posesia artistului.

După primirea unei comenzi, artistul se obligă să contacteze cumpărătorul și să expedieze lucrarea de artă în cel mai scurt timp.

Nu este permisă introducerea datelor de contact în CV, nu este necesar, comenzile plasate ajung direct pe adresa de email a artistului. Acesta nu este un site de anunțuri.

Postările care nu respectă cerințele din formular (dimensiuni imagini, etc) vor fi refuzate.

RESPECTAREA CONFIDENTIALITATII DATELOR PERSONALE INTRODUSE DE CLIENT

Artmarket-gallery se obligă să nu facă publice datele personale ale clienților sau detaliile tranzacțiilor efectuate. Datele personale vor fi folosite doar în scopul declarat al Artmarket-gallery sau pentru informarea sau menținerea comunicării cu clienții și artiștii expozanți.

RETUR

Returul produselor la descoperirea unor nereguli este la latitudinea celor două părți implicate, respectiv artistul în cauză, de la care s-a comandat și cumpărătorul. Produsele pot fi returnate doar în cazul în care clientul constată defecțiuni fizice grave, datorate execuției sau altor cauze. Detaliile privind returnarea coletului se vor stabili împreună cu artistul de la care s-a comandat.

COPYRIGHT (DREPTURI DE AUTOR)

Prin postarea imaginilor în galeria personală fiecare artist își asuma și declară pe propia răspundere că deține drepturi de autor pentru acestea sau permisiunea scrisă a propietarului de a le folosi. Artmarket-gallery nu va fi responsabil sub nici o formă de eventualele litigii ce pot apărea în urma nerespectării legii dreptului de autor.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul confirmării și livrării produselor comandate, fară ca acestea să fie furnizate sau vândute unei terțe părți. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Nu suntem răspunzători de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și nici pentru orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la pierderi.

Orice tentativa de acces neautorizat la site și orice încercare de frauda vă fi raportata autorităților competente. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă a oricărui conflict survenit între părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu.

ALTE CLAUZE

Ne rezervăm dreptul de a selecționa lucrările de artă postate în galerie.

Proprietarul artmarket-gallery.com are dreptul de a folosi imagini ale lucrărilor expuse, fără plata către autor, cu scopul promovării galeriei, în materialele publicitare în scop de informare și marketing, inclusiv în cadrul platformelor de socializare online și în orice alt context pe care organizatorul îl consideră necesar.