Compozitie II - Carmen Bazilescu

"Compozitie II"

Artist: Carmen Bazilescu

€ 1500.00

  • Dimensiuni: 150/200
  • Tehnica: pictura
  • Materiale folosite: coloranti textili microdisi pe in si canepe
  • Anul realizarii: 2011

La plasarea unei comenzi veți fi contactat direct de către artist pentru stabilirea detaliilor necesare finalizării comenzii.

Compozitie II - Carmen Bazilescu

Carmen Bazilescu

Carmen BazilescuAbsolventa a Institutului de arte plastice Nicolae Grigorescu, Facultatea de Arte Decorative sectia textile,promotia 1983.
A lucrat ca designer industrial la IIB Bucuresti .In anul 1985 a primit Premiul Nationa pentru creatie in industria textila,in anul 2014 este nominalizata la Bienala Internationala de arte Decorative de la Chisinau si in 2018 nominalizata la Saloanele Moldovei-Chisinau,Republica Moldova Din anul 1990 este membra a Uniunii Artistilor Plastici-Romania. a fost profesor de educatie plastica in cadrul Diresctiei de Protectie a Copiilor ,sector 5-Bucuresti,colaborand la proiecte cum ar fi Bucharest to Bruxelles fiind membra a Federatiei Internationale a Comunitatilor Educationale in colaborare cu Asociatia Word Vision.In anul 2012 a obtinut diploma de masterand in Managementul Educational la Ununersitatea Tehnica de Constructii -Bucuresti. a expus in diferite galerii din tara si strainatate avand 20 de expozitii personale in Romania si Austria si expozitii de grup in Italia , Cipru,Bulgaria,Armenia

Galeria artistului Carmen Bazilescu